Završen tehnički prijem pasarele u Sutomoru, uskoro lakše do mora | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Završen tehnički prijem pasarele u Sutomoru, uskoro lakše do mora

Tehnički institut iz Podgorice juče je obavio tehnički prijem pješačkog mosta u Sutomoru pa se ovih dana očekuje izvještaj kako bi se objekat stavio u funkciju i riješio dugogodišnji problem mještana Sutomora i turista u špicu sezone.

“Naime, ovaj značajni infrastrukturni objekat koji je započet u maju završen je u roku 1. jula tako da će Sutomore u turističku sezonu ući sa novoizgrađenom pasarelom, koja se odlično uklopila u prostor i koja će, prije svega, značiti veću bezbjednost pješaka”, istakao je Ratomir Ratko Vujošević, predsjednik MZ Sutomore, pišu Dnevne novine.

On je naveo da su stanovnici Bara i Sutomora, ali i brojni turisti godinama u ljetnjim mjesecima bili svjedoci velikih saobraćajnih gužvi koje su produžavale putovanje na toj relaciji i za duže od sat vremena.

<<<Pogledajte kako izgleda pasarela koju je Bemax poklonio Sutomoru<<<

“Zahvaljujući građevinskoj firmi Bemax, koja nam je donirala pasarelu, riješili smo gorući problem saobraćajnih gužvi. Izgradnjom novog podvožnjaka, uređenom i proširenom autobuskom stanicom, izgrađenom ulicomprečicom koja povezuje glavnu sutomorsku ulicu Obala Iva Novakovića sa pješačkim mostom, dobili smo kvalitetnu infrastrukturu koja garantuje rješavanje problema saobraćajnih gužvi i omogućava lakšu frekvenciju kako vozila tako i pješaka”, kazao je sa zadovoljstvom Vujošević.