Vuković: Plaža u Rogamima dobila potpuno novi izgled | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Vuković: Plaža u Rogamima dobila potpuno novi izgled

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković sa saradnicima i predstavnicima kompanije Bemax obišao je danas završene radove na uređenju plaže u Rogamima, jednog od omiljenih izletničkih mjesta Podgoričana, saopšteno je iz Glavnog grada.

Gradonačelnik je istakao da je jedno od najposjećenijih izletišta predato na upotrebu sugrađanima u novom ruhu.

“Danas u Rogamima, na čuvenoj plaži na rijeci Zeti, imamo priliku da konstatujemo da je plaža dobila potpuno drugačiji izgled, zahvaljujući projektu koji smo realizovali u okviru inicijative Mikro 020, uz značajnu podršku kompanije Bemax, vrijednosti 200.000 eura”, navodi Vuković.

Dodaje da raduje da, iako zvanično još nije krenula sezona roštilja na podgoričkim plažama koja se obično vezuje za 1. maj, na ovom mjestu već ima dosta ljudi koji uživaju lijepom ambijentu.

“To nas posebno hrabri jer mi ovaj prostor prepoznajemo kao značajan potencijal, ne samo kada su naši sugradjani u pitanju, nego i kao značajan potencijal za turističku valorizaciju, u sklopu onoga što su naši planovi kada je u pitanju nastavak razvoja grada”, saopštio je Vuković.

On je izrazio uvjerenje da će ovakvih i sličnih projekata biti i u narednom periodu i zahvalio kompaniji Bemax na saradnji i vrijednoj donaciji.