Sportski poligon na poklon | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Sportski poligon na poklon

Ovaj poligon će unaprijediti kvalitet nastave i sadržaja u okviru fizičkog vaspitanja, a u vannastavnom procesu doprinijeti razvoju zdravih stilova života, kroz bavljenje sportom i razvoj takmičarskih potencijala kod učenika – poručili su iz Medrese ,,Mehmed Fatih“

Izlazeći u susret inicijativi Medrese ,,Mehmed Fatih“, kompanija Bemax je kroz donaciju vrijednu 28.000 eura započela izgradnju sportskog poligona u okviru ove srednje škole u Tuzima. Za manje od mjesec, škola koju pohađa 360 učernika dobiće igrališta za mali fudbal i košarku.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Prepoznajući društveno odgovoran rad Bemaxa i njihovu posvećenost razvoju, Medresa ,,Mehmed Fatih“ uputila je toj kompaniji inicijativu za donaciju za izgradnju sportskog poligona u okviru kompleksa te srednje škole.

– Sportski poligon je standardnih dimenzija i osnovna fukcija će biti tereni za mali fudbal i košarku, ali će biti podoban za izvođenje i drugih programskih sadržaja – poručuju iz Medrese.

Navodeći da je Bemax prepoznat kao jedna od najvećih kompanija u oblasti građevinarstva, iz te škole posjećaju da je društvenu odgovornost i unapređenje kvaliteta obrazovanja pružila kroz izgradnju brojnih sportskih terena i drugih sadržaja.

– Našu školu trenutno pohađa 360 učenika. Ovaj poligon će unaprijediti kvalitet nastave i sadržaja u okviru fizičkog vaspitanja, a u vannastavnom procesu doprinijeti razvoju zdravih stilova života, kroz bavljenje sportom i razvoj takmičarskih potencijala kod učenika – poručili su iz Medrese ,,Mehmed Fatih“.

UNAPREĐENJE RADA

Kako ističu, njihova škola je prepoznata i kao domaćin brojnih takmičenja i susreta obrazovnih institucija iz Crne Gore i regiona.

– Ovom donacijom kompanija Bemax će u značajnoj mjeri unaprijediti rad Medrese, ambijent i moderne uslove za razvoj naše škole – poručuju iz Medrese ,,Mehmed Fatih“.

Predstavnica Bemaxa Jovana Vuksanović kazala je da je, kao i mnogo puta do sada, ova kompanija pokazala spremnost da svojim učešćem doprinese praktikovanju zdravih stilova života, i to u vidu još jedne vrijedne donacije.

– Ovog puta riječ je o izgradnji sportskog poligona u okviru Medrese ,,Mehmed Fatih“. Radovi na izgradnji sportskog poligona već su započeli i za manje od mjesec ova srednja škola dobiće sportski poligon za mali fudbal i košarku. Ovom donacijom naša kompanija nastavlja svoj već prepoznati društveno odgovorni rad – kazala je Vuksanović.