Novi dom za porodicu Rašović čija je kuća izgorjela u požaru u Zeti | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Novi dom za porodicu Rašović čija je kuća izgorjela u požaru u Zeti

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i predsjedica Opštine u okviru Glavnog grada- Golubovci Tanja Stajović, uručili su danas ključeve od kuće porodici Rašović iz Ljajkovića.

Tom prilikom gradonačelnik Vuković je podsjetio da je porodična kuća Rašovića izgorela u požaru u aprilu ove godine, a uprava Glavnog grada i Opština Golubovci, uz podršku brojnih kompanija i tradicionalnih partnera, obezbijedili su sredstva za potpunu rekonstrukciju i opremanje stambenog objekta porodice Rašović.

“Prije mjesec dana zatekla nas je ova situacija, problem koji se desio familiji Rašović nakon što im je porodična kuća izgorela u požaru. Glavni grad i Opština Golubovci, kao i jedan dio društveno odgovornih kompanija i pojedinaca su već sjutradan priskočili u pomoć, a kao rezultat toga, ni mjesec dana nakon požara, imamo priliku da konstatujemo da je na istom mjestu praktično podignut novi objekat koji će familiji Rašović omogućiti da žive u komfornim uslovima”, naveo je Vuković.

Ovom prilikom se zahvalio ljudima iz Opštine Golubovci na čelu sa predsjednicom Stajović, potom ljudima iz kompanije “Bemax” koji su odradili 95 odsto radova na sanaciji ovog objekta, prijateljima iz kompanije „Cijevna komerc”, kompanijama “Eurocasa” i “Lukana”.

Vuković se zahvalio  i mnogim ljudima koji su pokazali da tradicionalne vrijednosti koje su karakterisale crnogorsko društvo nisu izumrle i da su spremni da priteknu u pomoć onima kojima je u datom trenutku najpotrebnija.

Predsjednica Opštine u okviru Glavnog grada- Golubovci Tanja Stajović zahvalila je donatorima, Glavnom gradu i gradonačelniku Vukoviću, kao i svim ljudima dobre volje koji su pomogli u ovom teškom trenutku za porodicu Rašović.