Novi dom za porodicu Lukić čija je kuća izgorjela u požaru | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Novi dom za porodicu Lukić čija je kuća izgorjela u požaru

Predsjednica Opštine u okviru Glavnog grada-Golubovci, Tanja Stajović, i direktor Agencije za stanovanje, Vladimir Tomović, uručili su danas ključeve kuće porodici Lukić iz zetskog sela Goričani.

Tomović je tom prilikom podsjetio da je porodična kuća Lukića izgorela u požaru krajem prošle godine, te da je na inicijativu Glavnog grada kompanija Bemax, i ovoga puta, pružila podršku i pomoć, pa danas sugrađani mogu uživati u novom domu.

“Kao i mnogo puta do sada, Glavni grad je našao način da pomogne porodici koja je pretrpjela štetu u decembru prošle godine. Ovaj objekat je gotovo u cjelosti bio uništen i naši prijatelji iz kompanije Bemax priskočili su u pomoć, a ovo pred nama su rezultati našeg zajedničkog rada”, kazao je Tomović, te poželio porodici Lukić ugodan boravak u novom stambenom objektu.

Novoizgrađeni objekat je strukture trosobnog stana sa dva ulaza, a kompletni zanatski radovi donacija su kompanije Bemax.

“Koristim priliku da zahvalim gradonačelniku Vukoviću i kompaniji Bemax koji su za nas učinili nešto divno. Rezultati njihovog rada su izvanredni”, kazala je Biljana Lukić i zahvalila porodici Maraš i svim sugrađanima koji su pružili podršku u veoma teškom trenutku za njihovu porodicu.