Na gradilištu multifunkcionalne dvorane "Bemax Arena" radi se punom parom | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Na gradilištu multifunkcionalne dvorane “Bemax Arena” radi se punom parom

Na gadilištu “Bemax Arena” radi se po očekivanoj dinamici.Na gradilištu su završeni svi zemljani radovi,a betonski i armirano betonski radovi kao i završni radovi su na 97% odnosno 30% izvršenosti.
Za izlivanje armirano-betonske podne ploče je bilo potrebno 266.5 kubika betona.

Podgorica će od naredne godine imati novu multifunkcionalnu dvoranu sa preko 2200 mjesta, sa najmodernijim pratećim sadržajima, što će biti još jedan novi reprezentativan sportski objekat u sklopu SC Morača. Osim postojećih tribina uvode se sa sve četiri strane dodatne tribine. Na taj način Podgorica će imati još jedan prostor za dvoranske sportove poput košarke, odbojke, rukometa, malog fudbala i borilačkih sportova čime će se rasteretiti velika sala SC i stvoriti komforniji uslovi za trenažne procese i odigravanje zvaničnih utakmica za veći broj sportskih kolektiva. Takođe, nova sala će imati i montažno-demontažni bazen i mnogo pratećih sadržaja po evropskim standardima. Takođe, prvi put u Crnoj Gori, u sali će biti instalirane i kamere koje će pružiti mogućnost praćenja utakmica i koncerata putem interneta, a dvorana će imati najmodernije svjetlosne i zvučne kompjuterizovane efekt.