Master Quart - novi koncept koji pomjera granice luksuza | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Master Quart – novi koncept koji pomjera granice luksuza

Luksuzni kompleks, koji gradi kompanija Bemax, prestavlja spoj moderne arhitekture i vrhunskog kvaliteta. 

Kao rezultat vizije investitora, najluksuzniji stambeno-poslovni kompleks u Podgorici predstavljaće nesvakidašnji spoj vrhunskog kvaliteta gradnje, modernog stanovanja i nesvakidašnjeg komfora.

U dizajn i izgradnju ovog kvarta ugrađuje se veliko iskustvo i značajna sredstva, prvenstveno sa željom da se – stvarajući jedan novi i drugačiji visokokvalitetni i visokofunkcionalni životni prostor – uspostavi i nametne novi i znatno viši standard u izgradnji stambeno-poslovnih kompleksa u Crnoj Gori i u građevinarstvu uopšte. Vrijednost radova je oko 65.000.000 eura.

“Isplaniran je svaki detalj kako bi za buduće stanare i njihove porodice bilo stvoreno mirno, komforno i sigurno okruženje i obezbijeđena udobnost i funkcionalnost životnog prostora na najvišem nivou. Želja investitora je da im pruži mogućnost da se u jednom estetski ispunjenom, multifunkcionalnom i modenom ambijentu neometano posvete porodici i zaborave da se nalaze u novom srcu grada koje ubrzano pulsira u svom razvojnom ritmu”, navode iz kompanije Bemax. 

Atraktivan u svakom pogledu, ovaj kvart će posjedovati više od 640 stambenih jedinica, od čega će I faza, II faza, III faza i IV faza imati: 32 garsonjere, 195 jednosobrnih stanova, 254 dvosobna stana, 79 trosobnih, 20 dvosobnih dupleks stanova, 38 trosobnih dupleks stanova, a četvorosobnih dupleks stanova bilo je 17, u ovom luksuznom kompleksu grade se i četiri petosobna dupleks stana, tu je i jedan višesadržajni dupleks stan, i jedan dupleks koji obuhvata cijelu etažu, kao i adekvatan broj garažnih mjesta na dvije etaže, uz obezbijeđen ulaz u kompleks iz više pravaca.

Kako navode iz kompanije Bemax, u toku su završni građevinski radovi na III i IV fazi (sedma lamela), kao i  I i II faza ( sedma lamela). Garaže su završene i toku je tehnički prijem radi dobijanja upotrebne dozvole. Bruto površina objekata je oko 96.600,00 metara kvadratnih. 

Lokacija je izuzetno dobro povezana sa ostalim djelovima grada i sa svim važnim gradskim sadržajima i u neposrednoj je blizini centralne shoping zone u Podgorici, rekreacionih i zabavnih sadržaja, ali i škola, fakulteta, banaka, institucija i sl.

Nekoliko hiljada kvadrata zelene površine unutar i oko objekta, sa pažljivo odabranim tipovima nižeg rastinja, ukrasnog cvijeća i drveća, dodatno će doprijeniti kvalitetu života svakog stanara ovog kompleksa ponaosob, ali i ukupnoj kulturi stanovanja.

Završetak radova planiran je za mart 2022.godine.