Kompanija "Bemax" novi generalni sponzor kluba | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Kompanija “Bemax” novi generalni sponzor kluba

Ženski rukometni klub Budućnost od danas ima novog generalnog sponzora – jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija „Bemax“ novi je partner dvostrukog šampiona Evrope koji će novu sezonu u DELO EHF Ligi šampiona dočekati sa novim imenom ŽRK Budućnost Bemax.

Ugovor o generalnom sponzorstvu u prostorijama kluba, potpisali su predsjednica Budućnosti Radmila Petrović i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović, pa će naš klub prvi put nakon sezone 2009/10 u svom nazivu nositi ime generalnog sponzora.

Petrović je istakla da je podrška kompanije „Bemax“ od izuzetnog značaja, kako bi Budućnost nastavila da stvara šampionke i bude najbolji predstavnik grada i države na međunarodnoj sceni.

„Želim da iskoristim ovu priliku da se zahvalim u ime našeg kluba kompaniji „Bemax“ za nesebičnu pomoć koju su nam do sada pružali, a koju danas i zvanično transformišemo u nadam se, uspješno partnerstvo za obje strane. Nastavljamo da radimo još jače, kako bi stvorili plejade novih naraštaja i kako bi crnogorski rukomet nastavio da korača utabanim stazama uspjeha, na koje nas je navikao ŽRK Budućnost. Na kraju želim da iskažem svoje nadanje da će ova sezona ponovo biti ona stara, te da ćemo biti u prilici da uživamo u dobrom rukometu sa navijačima i da se vidimo u „Bemax areni“ na utakmici 2. kola Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, 18. septembra“, kazala je Petrović.

„Bemax“ već duži niz godina aktivno učestvuje u brojnim projektima kojima se pruža podrška sportu, kako pojedinačno, tako i klubovima, sa namjerom da se promoviše sport među mladima kao bitan faktor za razvoj pojedinaca i društva u cjelini.

Potpisivanjem ovog ugovora naša kompanija nastavlja u pravcu upravo tog opredjeljenja, jer do sada postignuti rezultati rukometašica Budućnosti, kao i značaj takmičenja u kojem učestvuju i u ovoj godini opredijelili su nas da sa ovim sponzorstvom doprinesemo ostvarivanju što boljih rezultata, kao i promociji rukometa i Crne Gore“, istakao je Mijajlović.