Do kraja ljeta nova mikro lokacija u Dahni | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Do kraja ljeta nova mikro lokacija u Dahni

Glavni grad Podgorica

Uprava Glavnog grada u prethodnom periodu predano je radila na rješavanju problema građana Dahne koji se odnosi na nepropisno odlaganje građevinskog otpada i šuta na potezu uz obalu Morače.

“Kako je cilj bio ne samo onemogućiti nesavjesnim pojedincima da i pored brojnih inspekcijskih kontrola nastave sa ovom praksom, već i na pravi način valorizovati pomenutu parcelu, uz pružanje dodatnih sadržaja mještanima ovog podgoričkog naselja, u okviru projekta Mikro 020 pripremljen je nacrt projekta uređenja ovog pojasa. Kako je projekat Mikro 020 zamišljen i kao način da društveno odgovorne komapnije daju svoj doprinos uređenju grada, u konkretnom slučaju obezbijeđena je finansijska podrška kompanije Bemax, sa kojom će Glavni grad partnerski realizovati i ovaj projekat”, saopštili su iz Glavnog grada.

Kako dodaju, za očekivati je da radovi na uređenju počnu u narednih nekoliko sedmica, a trajaće tokom ljetnjih mjeseci.

“Imajući u vidu sve navedeno, iznenađuje nas što su mještani Dahne izabrali da sa Gradom komuniciraju preko medija, pogotovo imajući u vidu naše višemjesečne napore da u vremenu kada su se prioriteti značajno promijenili ipak izađemo u susret njihovim očekivanjima. Uzimajući u obzir prethodnu izuzetno dobru i otvorenu komunikaciju, želimo da vjerujemo da to nije rezultat loše namjere prema Glavnom gradu”, navode iz Glavnog grada.