Bemaxu na poklon bronzana medalja sa EP | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Bemaxu na poklon bronzana medalja sa EP

Nakon nezaboravnog Evropskog prvenstva na kojem je i u organizacionom i u rezultatskom smislu ostvaren izuzetan uspjeh, Rukometni savez Crne Gore izrazio je zahvalnost sponzorima, partnerima i kompanijama koje su dale značajan doprinos da se dođe do bronzane medalje.

Jedan od njih je kompanija Bemax, tradicionalni sponzor Saveza, ali i partner koji je dao nemjerljiv doprinos ostvarenom rezultatu.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda nakon navijača, medalju identičnu onoj koju su osvojile „lavice“ uručio je i navedenom partneru, uz kojeg je lakše ostvarivati vrhunske rezultate.

– U pitanju je ne samo dugogodišnji sponzor Saveza, već i partner sa kojim je saradnja odavno prevazišla isključivo poslovni nivo. Medalja koju uručujemo kompaniji Bemax je gest pažnje za doprinos koji su dali prije i tokom Evropskog prvenstva. Ovo se naročito odnosi na činjenicu da su bili na raspolaganju na dan početka prvenstva, kada je protočio krov SC „Morača” i kada je sve izgledalo beznadežno – kazao je Kapisoda.

Medalju je primio izvršni direktor Bemaxa Miladin Mijajlović, koji je istakao da je ta kompanija ponosni sponzor Saveza u dužem vremenskom periodu.

– Rukometni savez Crne Gore bilježi rezultate koji su prepoznati širom Evrope. Naš odnos je prerastao nivo poslovnog i postao prijateljski, te može poslužiti kao primjer svima u našoj državi. Bemax će i u narednom periodu nastaviti da pruža podršku Savezu koji ima najobimniji kalendar takmičenja od svih nacionalnih federacija, a sve kako bi naše reprezentativne selekcije i dalje ostvarivale najbolje rezultate – kazao je Mijajlović, uz zahvalnost na poklonu i gestu.