Bemax pomaže FK Ibar | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Bemax pomaže FK Ibar

Fudbalski klub Ibar dan nakon proslave Opštine Rožaje sa zadovoljstvom je promovisao novog sponzora.

Drugoligaš iz Rožaja nakon lošeg starta uspio je da napravi reakciju, pobjede protiv Lovćena i Drezge, te bod protiv Dečića u minulom kolu dokaz su da je Ibar spreman da se bori za gornji dio, te da u sezoni povratka u drugoligaškog karavana neće brinuti za opstanak.

Ono što je posebno značajno jeste da Ibar očigledno neće brinuti oko finansija, jer je klub dobio finansijsku podršku od sponzora, kompanije Bemax. Naime, zahvaljujući autoritetu i angažmanu članova uprave fudbalskog kluba Ibar i člana odbora direktora IRF Irfana Husovića i novog sportskog direktora Armina Honsića sponzorski pul ovog kluba jači je za sponzora, firmu Bemax.

“U svoje ime i ime igrača trenera i brojnih navij ača se zahvaljujem renomiranoj firmi Bemax, što je po ko zna koji put prepoznala prave vrijednosti i pomogla naš klub koji ove sezone bilježi dobre rezultate. Firma Bemax je pokazala svoju društvenu odgovornost i finasijskom injekcijom od 5.000 eura podstakla nas da i u periodu pred nama bilježimo zapažene rezultate”, istakao je Husović.

Direktor Armin Honsić takođe se zahvalio i kazao da iako je teško privoljeti kompanije da ulažu u sport postoje firme poput Bemaxa, koje služe za primjer i ostalima kako se trebaju društveno odnositi.

Tako će Ibar, koji standardno ima veliku podršku sa tribina, imati mnogo bolju finansijsku situaciju, pa u Rožajama svi ljubitelji fudbala očekuju još bolje rezultate.