Bemax obezbijedio prostorije Radiju Zeta | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Bemax obezbijedio prostorije Radiju Zeta

Glavna i odgovorna urednica Radija Zeta Nena Stajović Vukčević saopštila je da je taj medij, na inicijativu Ranka Ubovića i kompanije Bemax, dobio nove prostorije na Cijevni, nakon što je Opština Zeta donijela odluku o raskidu saradnje sa tom medijskom kućom.

– Odlukom predsjednika Opštine Zeta Mihaila Asanovića o jednostranom raskidu ugovora o saradnji između Zeta Radija i Opštine – Golubovci u okviru Glavnog Grada Podgorica i potrebi napuštanja prostora gdje je Radio bio do sada smješten, ostavljen je relativno kratak vremenski period za iznalaženje novog prostora za preseljenje Radija Zeta, opremenja istog u skladu sa namjenom korišćenja, uređenja i kompletog preseljenja. No, ipak, na inicijativu Ranka Ubovića i kompanije “Bemax” za samo 12 radnih dana i noći, upriličen je prostor na Cijevni predviđen za preseljenje Radija Zeta – kazala je Stajović Vukčević.

Ona je rekla da su urađeni su svi građevinsko zanatski radovi sa potrebnim instalacijama jake i slabe struje i termo – tehničkim instalacijama kao i drugi važni radovi prilagođenja prostora za radijsku upotrebu.

Ona se zahvalila Ranku Uboviću i kompaniji Bemax na pruženoj pomoći i podršci u svakom smislu.

– Zbog preseljenja Zeta Radija na novu lokaciju obavještavamo cijenjene slušaoce da dana 28. februara (utorak) nećemo biti u mogućnosti da emitujemo program – obavijestila je Stajović Vukčević.


Autor: Redakcija Pobjede