Bemax će stipendirati 25 studenata Građevinskog fakulteta | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Bemax će stipendirati 25 studenata Građevinskog fakulteta

Kompanija Bemax će i ove godine stipendirati 25 studenata Građevinskog fakulteta. Svim stipendistima, po završetku studija, obezbijeđeno je da odrade pripravnički staž u kompaniji.

Direktor kompanije  Veselin Kovačević direktor kompanije Bemax povodom dodjele stipendija Bemax, kao društveno odgovorna kompanija, posvećuje veliku pažnju mladom kadru.

“Smatramo da je budućnost upravo u ljudima, a ne u opremi i mehanizaciji. Iz tog razloga, već drugu godinu, a nadam se da će ovo biti i tradicionalno, svake godine da radimo, kompanija Bemax stipendira studente treće i četvrte godine. Ovaj put smo čak i povećali kvotu, tako da ćemo stipendirati 15 studenata treće godine i 9 studenata četvrte godine Građevinskog fakulteta. Svim našim stipendistima, po završetku studija, obezbijeđeno je da odrade pripravnički staž u kompaniji Bemax”, kazao je Kovačević.

Dekan Gradjevinskog fakulteta Srdja Aleksić zahvalio se kompaniji Bemax što je prepoznala Građevinski fakultet kao dio Univerziteta Crne Gore, i kako je kazao, kao pravo mjesto gdje može naći kvalitetan kadar pa tradicionalno već drugu godinu zaredom stipendira naše studente.

“Ja se iskreno nadam da studenti koji izađu sa ovog fakulteta, imaju šta i pokazati u privredi, uz malu pomoć stručnjaka koji im tamo pokazuju put, nakon puta koji im je pokazan na Građevinskom fakultetu”, kazao je Aleksić.