Bemax će graditi nastavak Bulevara Vilija Branta na Zlatici | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Bemax će graditi nastavak Bulevara Vilija Branta na Zlatici

Kompanija Bemax izabrana je za najpovoljnijeg ponuđača na tenderu za izgradnju Bulevara Vilija Branta na Zlatici. Uprava za saobraćaj i Bemax su danas potpisali ugovor o izvođenju radova, čija vrijednost je 1.430.947,21 eura, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako ističu u podgoričkoj upravi, riječ je o dionici od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka, odnosno skretanja za auto-put. Uprava za saobraćaj finansira 897.156,65 eura, a Glavni grad 533.790,56 eura.

“Javnim pozivom je obuhvaćeno izvođenje građevinskih i građevinsko-zanataskih radova na trasi, atmosferskoj kanalizaciji, vodovodu i instalacijama jake i slabe struje, izvođenje elektrotehničkih radova na instalacijama jake struje (javna rasvjeta, zaštita 10kV kablova, izmještanje i zaštita NN vodova i kablovska kanalizacija ispod saobraćajnice) i izvođenje geodetskih radova”, navode u Glavnom gradu.

Tender za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta raspisan je početkom juna, a rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.