Bemax čašćava oko 100 osnovaca putem u Sloveniju | Zvanični sajt kompanije Bemax Zvanični sajt kompanije Bemax

Naše

Vijesti

Mi smo Bemax

Bemax čašćava oko 100 osnovaca putem u Sloveniju

Crna Gora je na Svjetskom prvenstvu u košarci, prvi put u istoriji.

Košarkašice Budućnost Bemaxa prošle godine na fajnal-foru u Montani, imale su podršku sa tribina oko 50 djevojčica iz Bemax lige osnovnih škola. Ovog puta ,,vučice” će u Celju imati još jaču podršku.

“Klub će zahvaljujući generalnom sponzoru, kompaniji Bemaks i ove godine na fajnl-foru imati podršku sa tribina. Bemaks je omogućio da selekcija Budućnosti do 15 godina, koja je igrala u WABA ligi, kao i ekipa Lovćen/Budućnost, koja je izborila fajnal-for regionalne lige do 17 godina, uz četiri najbolje ekipe iz Bemax lige osnovnih škola za djevojčice, putuju za Sloveniju, gdje će biti podrška našim igračicama”, potvrdio je direktor kluba Zoran Vujičić.

Vujičić je naglasio da je to ujedno nagrada za sve djevojčice i dobre rezultate u svojim kategorijama.

“To je još jedan primjer da o najmlađima vodimo računa. U Montani smo prošle godine imali podršku 50 djevojčica, koje su napravile sjajnu atmosferu zbog čega smo dobili komplimente od Borda lige i svih učesnika, a ovog puta u Celju imaćemo podršku 100 djevojčica, koje su budućnost ženske košarke”, kazao je Vujičić.

Osim ekipa U15 i U17, za Celje će zahvaljujući rezultatima u Bemax ligi putovati učesnice osnovnih škola “Štampar Makarije, ,,Dragiša Ivanović, “Branko Božović i ,,Milorad Musa Burzan.