Dobrodošli

MI SMO BEMAX

Kompanija koja gradi Crnu Goru

Južna kapija grada

Površina objekata – faza I – 26.525,87

Stepen izvršenosti objekta:

  • Zemljani radovi: urađeno 100%
  • Betonski i armirano betonski radovi: urađeno 100%

Investitor:

Master inženjering d.o.o. & Gufo d.o.o.

Status:

Završeno

Godina:

2018 – 2021

Vrijednost ugovorenih radova:

13.000.000 €

Komforni
poslovno-stambeni kompleks

koji objedinjuje novi stil življenja i savremenu dimenziju luksuza,koncipiran kao zaokružena sjelina koja svoojim stanarima pruža
najviši komfor stanovanja
na odličnoj lokaciji.

Kompleks je projektovan i konstruisan uz poštovanje najviših standarda u kvalitetu gradje, što podrazumijeva bezbroj tehničkih pogodnosti i visok nivo bezbjednosti.Pozicioniran je u širem pojasu centra grada, uz samu magistralu i kružni tok i ima odličnu saobraćajnukomunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajem.

U dvije lamele na 7 spratova

smještene su jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice, kao i poslovni apartmani površine od 44 do 94, koje imaju harmoničnu strukturu i maksimalnu iskorišćenost prostora, dobro osvjetljenje i vrhunski kvalitet materijala, te moderne i kvalitetne elemente – kako u stanovima tako i u enterijeru zgrade.

Na raspolaganju je i adekvatan parking, kao i poslovni prostori grupisani tako da njihov planski raspored poveže različite usluge i svakodnevne potrebe stanara. Uređenje oko kompleksa je u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem koje stvara ambijent prijatan za stanovanje.