Dobrodošli

MI SMO BEMAX

Kompanija koja gradi Crnu Goru

Emerald Mountain Residence

Objekat će se graditi na parceli površine 2.975 m2 i imaće podzemnu etažu, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Ukupna bruto površina hotela biće 6.446,83 m2.

Stepen izvršenosti objekta:

  • Zemljani radovi: urađeno 0%
  • Betonski i armirano betonski radovi: urađeno 0%

Investitor:

VHM Development d.o.o.

Status:

U toku

Godina:

2023 –

Vrijednost ugovorenih radova:

3.000.000 €

Emerald Residence, novi projekat kompanije VHM Development, osmišljen je kao rental koncept u okviru kojeg se pouzdana i sigurna investicija susreće sa jedinstvenim doživljajem odmora u najživopisnijem krajoliku Crne Gore.

Uprkos turističkom potencijalu Žabljaka, standardna kupovina apartmana namijenjena rentiranju ne predstavlja nužno i garanciju da će smještajni kapaciteti biti popunjeni čak i u zenitu zimske i ljetnje sezone, dok, sa druge strane, rentiranje od vlasnika zahtjeva dodatna ulaganja novca i vremena koje nam svima nedostaje. U želji da kupcima nekretnina ponudimo rješenje koje donosi održiv i konstantan povraćaj investicije, osmislili smo Emerald Residence koncept i novi, drugačiji i održiviji pristup investiranju.

Koncept je sačinjen od niza pratećih sadržaja, koji zadovoljavaju najviše kriterijume i standarde lokacije, a ogleda se u idealnoj mjeri apartmanskog i resort sistema poslovanja. Pored recepcije i službe za održavanje koje su dostupne 24 časa, 365 dana u godini, vlasnicima i gostima Emerald Residence rental koncepta na raspolaganju su Wellness & Spa centar, sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, fitness centar, restoran  i dječija igraonica. Takođe, Emerald Residence posjedovaće i skijašnicu kao i garažni sistem koji boravak na ovom mestu čine jednostavnijim i ugodnijim u svakom dijelu godine.